Náramky

ruženin naramok

Náramok Ruženín Lásky

Tento náramok je právom označovaný za náramok priateľstva a lásky. Prebúdza v nás pocity, miernosť a jemnosť. Taktiež napomáha nesmelým milencom prejaviť svoje pocity, vnútornú krásnu a láskavosť. Oživuje v nás fantáziu, vyvoláva inšpiráciu a zvyšuje sebalásku. Srdce vďaka nemu získava dôveru a otvára sa.

Ruženín je kameň lásky a priateľstva. Ak vám v živote jedno z toho chýba, ruženín vám to prinesie.

Cena 12€ / 1ks

náramok zlatý obsidian

Náramok Zlatý Obsidián

Náramok zlatý obsidián čistí auru a rozpúšťa nahromadenú negativitu. Je to zároveň ochranný kameň, ktorý vás chráni pred negatívnou energiou.
Jeho moc spočíva v posilnení sily vôle jedinca. Uvoľňuje konflikty zapríčinené egom druhých. Taktiež je úžasným talizmanom, ktorí chráni energiu jemných duší a ich pocity.

Cena 10€ / 1ks

Citrínový náramok Bohatstva

Tento náramok je právom označovaný za náramok Bohatstva. Citrínove kamene, ktoré sú jeho súčasťou sú znakom hojnosti. Učí, ako k sebe prilákať bohatstvo a prosperitu s úspechom.

Citrín je šťastný, štedrý kameň ktorý vás bude inšpirovať k novým nápadom ako rozšíriť svoje financie a bohatstvo. Tento náramok je obdarený mocou poskytnúť šťastie každému, kto ho vlastní.  Tento náramok rovnako dobre pomôže pri urovnávaní vzťahov v skupinách či v rodine, kde vládnu spory.

Cena 12€ / 1ks

akvamarin naramok

Náramok Akvamarín Srdca

Náramok Akvamarín pomáha očisťovať srdce a myseľ. Je nápomocný pri zvládaní ťažkých životných situácií. Udržuje večnú mladosť a partnerovu vernosť. Prináša pocit spokojnosti a harmónie. Taktiež pomáha liečiť horné dýchacie cesty, slezinu, pľúca. Uvoľňuje bolesť šije a zubov.

Cena 12€ / 1ks

citrinový náramok prosperity

Citrínový náramok prosperity 

Tento náramok je právom označovaný za náramok Bohatstva. Citrínove kamene, ktoré sú jeho súčasťou sú znakom hojnosti. Učí, ako k sebe prilákať bohatstvo a prosperitu s úspechom a všetkými dobrými a príjemnými vecami, ktoré svet ponúka.

Citrín je šťastný a štedrý kameň, ktorý vás bude inšpirovať k novým nápadom ako rozšíriť svoje financie a bohatstvo.

Cena 26€ / 1ks

smaragdový naramok

Smaragdový náramok rovnováhy

Tento náramok tomu kto ho nosí prináša životnú rovnováhu, domáce šťastie a vernosť. Svojho vlasníka podnecuje k pozitívnym činom. Je pomocníkom pri zlepšovaní duchovných a fyzických schopnostiach. Lieči zápaly dutín, pľúc, a krku tiež chrbticu a svaly.

Pomáha majiteľovi, aby sa sústredil na svoje zámery a posúva jeho vedomie na vyššiu úroveň.

Cena 13€ / 1ks

ametystový náramok

Ametystový náramok Sily

Tento náramok obsahujú kamene ametystu ktorý radíme k mocným kameňom s obrovskou ochrannou mocou. Bráni nositeľa pred psychickými útokmi tým, že ich energiu premieňa na lásku. Ametyst má silnú liečivú a očistnú moc.

Jeho vyrovnanosť prispieva k dosiahnutiu rozšírených stavov vedomia a napomáha pri meditáciách. Ametyst má silnú liečivú a očistnú moc. Dokáže zmierňovať obavy, umožňuje zlepšiť sústredenie, zbavuje sa strachu a udržuje pod kontrolou všetko, čomu sa práve venujete.

Cena 14€ / 1ks

zafirový naramok pravdy

Zafírový náramok pravdy

Tento náramok predstavuje silu a možnosti lásky, ktoré jeho nositeľovi prináša. Ide o mimoriadne silný náramok keď ide o získanie lásky či liečenie vnútorných rán a blokov.

Prináša taktiež radosť a priťahuje dobré vzťahy. Je odborníkom na pravdu, s jeho nosením budete vedieť rozoznať faloš a skryté tajomstvá.

Cena 12€ / 1ks

naramok turmalin

Turmalínový náramok ochrany

Tento turmalínový náramok má ochranné účinky, dodávajúci osobe energiu a prispieva k jej rozvoju. Turmalín vzbudzuje radosť zo života. Pomáha pri nevoľnosti, závratoch a posilňuje pamäť. Pomáha taktiež pri roztrúsenej skleróze, zápaloch nervov a infekciách. 

Cena 12€ / 1ks

tigrie oko

Náramok - Tigrie oko

Náramok tigrie oko je pre tých, ktorí túžia získať energetickú silu pri rozhodovaní v dôležitých otázkach. Ak nemôžete spať kvôli rôznym problémom či konfliktom, máte z niečoho dilemu energia tigrieho oka vám pomôže. Náramok pomáha pri chudnutí. Taktiež náramok ma liečive účinky pri poruchách tráviaceho traktu, psychických chorobách ako je porucha osobnosti či nepokoj. 

Cena 10€/1 ks

prestať chrápať

Náramok - proti chrápaniu 

Trápi vás alebo vášho partnera chrápanie? Nemôže sa dobre vyspať? Tento náramok signalizuje kedy spiaca osoba záčina chrápať a podnecuje ho k dobrému spánku. Objednajte si náramok proti chrápaniu a začnite dobre spávať.

Cena 14€ / 1ks

modrý lapis

Náramok - modrý lapis

Náramok modrý lapis je predstaviteľom priateľstva a zlepšuje medziľudské vzťahy. Ak ste osamelý a túžite po spoločnosti a nových priateľoch tento náramok je predurčený vám. Taktiež má liečivé účinky. Zmierňuje vysoký tlak, lieči ochorenie krvi a pomáha liečiť depresie. Lapis taktiež podnecuje rast vlasov.

Cena 10€ / 1ks

prestať chrápať

Náramok - turmalín

Tento náramok Turmalín ma vysokú duchovnú energiu. Pre osobu vzbudzuje radosť do života a zbavuje ju negatívnych emócií.

Cena 10€ / 1ks

prestať chrápať

Čakrový náramok Biely

Uvoľňuje napätú vnútornú energiu a očisťuje energetické kolesá (Čakry). Napomáha k životnej rovnováhe a zbavuje sa energetických blokov. Pomáha rozširovať vedomie a má liečivé a blahodárne účinky na fyzické a psychické zdravie.

Cena 10€ / 1ks

prestať chrápať

Vesmírny náramok

Tento náramok predstavuje planéty našej slnečnej sústavy. Rovnako ako planéty predstavujú silu, presnosť a veľkosť aj tento náramok prináša tomu kto ho nosí mocnejšie myšlienky, nové príležitosti a vyrovnaný stav mysle.

Náramok predstavuje správne vedenie pomocou, ktorého budete kráčať po správnej životnej ceste. Je kompasom pre dobré konanie a držiteľom vesmírnej múdrosti.

Cena 10€ / 1ks

čakrový náramok

Čakrový náramok Energie

Uvoľňuje napätú vnútornú energiu a očisťuje energetické kolesá (Čakry). Napomáha k životnej rovnováhe a zbavuje sa energetických blokov. Pomáha rozširovať vedomie a má liečivé a blahodárne účinky na fyzické a psychické zdravie.

Cena 12€ / 1ks

hematický naramok

Magnetický hematitový náramok

Hematit si vyslúžil názov „kameň mysle“. Je to minerál, ktorý stimuluje koncentráciuposilňuje pamäť.

Hematit dodáva človeku odvahu, silu, sebavedomie a taktiež slúži proti urieknutiu. Harmonizuje tiež spojenie medzi telom, dušou a mysľou. Posilňuje spojenie človeka so zemou, čím dodáva pocit bezpečia.

Cena 9€ / 1ks